HØJ ARBEJDS-ENERGI MED DISSE 5 TRIN

5 Trin Til Høj Arbejds Energi | KarolinaKaersner.com

5 Trin Til Høj Arbejds-Energi | KarolinaKaersner.com

Høj arbejds-energi hele dagen?

Nogle gange virker arbejds-dagen uoverskuelig og tanken om høj arbejds-energi hele dagen, virker næsten lige så utroværdig som sne i juni.. Vi kan stresse os selv ved at tænke på alle de ting vi skal nå, ved at rode rundt i alle idéerne og alle vores 2-do’s oppe i hovedet. Og vi kommer ingen vegne..

Måske roder skrivebordet, som et perfekt spejl på vores indre. Og vi forsøger at presse de kedelige opgaver igennem, men ender igen og igen i de ligegyldige oversprings-handlinger… Phew! Sikke en dag… Stressende, uoverskuelig og ikke det der ligner produktiv…

Det er den éne model vi kan vælge.

Den anden er noget sjovere og meget mere tiltalende hvis du spørger mig!

I stedet for at forsøge at presse tingene igennem og forsøge at finde hoved og hale i rodet, så STOP op.

Du vil kun gøre det værre ved at fortsætte på den måde – dén energi du er i lige nu, er den du vil ‘skabe ud fra’.

Så hvis det ikke føles godt, dér hvor du er nu, handler det om, at skabe en bedre energi – lige nu! Før du gør noget som helst andet!

Ved at højne din energi – din vibration – vil du skabe udfra dén! – i stedet for at skabe ud fra den kedelige “knokkel” energi.

SÅ HVORDAN FÅR JEG HØJ ARBEJDS-ENERGI RENT PRAKTISK?

Følg disse 5 simple trin, og skab dig den lækreste arbejds-dag med høj arbejds-energi, du vil glæde dig til og stor-nyde hver dag!

1 STOP OP

Når det føles tungt, kedeligt, uoverskueligt og når du føler at du skal ‘knokle’ for det – så STOP OP. Smid alt hvad du har i hænderne. I stedet for at tvinge det igennem, hvilket ikke føles ret godt alligevel.. så er det nu tid, til en pause, hvor du hæver din vibration. Når vi er i høj vibration, vil selv de tunge opgaver føles lettere. Her vil du meget nemmere få dem klaret effektivt OG nydelsesfuldt! – og du vil meget lettere skabe høj arbejds-energi hele dagen!

2 OVERBLIK

Når du bliver overvældet, stresset og ikke kan finde hoved og hale i dine opgaver, kan du hurtigt ende med at rende hovedløst fra det ene projekt til det andet, du knokler løs – men når ingen vegne… Du mangler simpelthen overblik. Skriv alle dine opgaver, 2-do’s, gøremål, ønsker og idéer ned! Tøm hovedet! Herefter sætter du dem i orden; de opgaver du skal klare i dag (skriv dem øverst), de opgaver du evt. kan klare i dag og de opgaver som du kan klare på et senere tidspunkt (husk at være realistisk og blid ved dig selv!!). Lav en aftale med dig selv om, at du følger din liste. Dukker der nye idéer eller opgaver op undervejs, må de bare på listen, og du må tage dig af dem en anden dag eller når du er færdig med dine “skal” punkter. (Hvis du begynder at “tvinge” opgaverne igennem: Læs punkt 1 igen..)

3 RYD OP

Alt er energi. Rod er tung energi. Det vil føles som en massiv energisluger og dræne dig. Derfor er det vigtigt, at gøre din arbejds-plads så lækker som overhovedet muligt. Fjern alle unødvendige ting, sæt dine papirer og noter i orden, og samlet ét sted. Hold det gerne så rent og rydeligt som overhovedet muligt, så energien kan flyde frit og så der er plads til din kreative udfoldelse. Pynt gerne med nogle lækre ting, lys og friske blomster. Hold din arbejdsplads hellig – sørg for at du kun arbejder her: Facebook, pauser og frokost hører til et andet sted. Det er en anden energi!

4 BEVÆG DIG

Gå en tur. Bare 10 min. i rask tempo, er nok til at hæve humøret, vibrationen og skærpe dit fokus. Gør det selvom du føler at du ikke har tid til det; du vil arbejde langt mere effektivt, når du kommer tilbage. Så spørg hellere dig selv, om du overhovedet har tid til at lade være? Bonus er, at du styrker forbindelsen til din krop. Når vi sidder stille og kun bruger vores hovedet, glemmer vi kroppen og overhører dens signaler.

5 TRÆK VEJRET

Sænk stress, pust gammel brugt energi ud og træk ny frisk energi ind i lungerne. Hver gang du kommer i tanke om det – og især når du mærker stress, pres eller tung energi, tager du et par dybe vejrtrækninger. Rejs dig gerne op. Træk luften helt ind i lungerne – fyld dem helt op. Vent et øjeblik og pust så alt luften ud så du tømmer lungerne helt for luft og gammel brugt energi. Gentag bare 5 gange og du vil med det samme mærke et løft i din energi og et skærpet fokus.

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *