Arbejd hjemmefra som en PRO

Arbejd hjemmefra som en PRO

Arbejd hjemmefra som en PRO

“Arbejd hjemmefra – sæt i gang”. Og så sidder du der. Du har måske svært ved at motivere dig selv. Går ud i køleskabet 23 gange på dag. Finder på nye overspringshandlinger hver dag. Læser om andre, der får ‘det bedste ud af denne tid’ og det eneste du får ud af den, er ekstra stress på kontoen.

No worries, jeg skal gerne hjælper dig til at få det absolut bedste ud af det. Som lovet på min Facebook og Instagram @Karolina_Kaersner, får du i dag videoen Arbejd hjemmefra som en PRO.

Ser du hvis der er noget jeg elsker, så er det at arbejde hjemmefra!

Jeg ved at det for mange er helt nyt, og kan føles alt andet end inspirerende. Jeg kan dog næsten garantere dig, at du kan lære at elske det. Eller, i hvert fald trives rigtig godt med det.

Sandheden er jo, at vi er forskellige. Nogle nyder at være omgivet af andre mennesker det meste af tiden, at hyggesnakke og lige vende en idé, inden den føres ud i livet. Og så er der os andre. Der arbejder bedst alene – og gerne hjemmefra.

Arbejd hjemmefra – fordele:

 1. Arbejdsro!
  Åh hvor jeg dog elsker det! (Og undskyld til alle jer, der ikke har arbejdsro, heller ikke hjemme, lige nu, men for os uden børn eller som ikke er alene med dem, er det her nok punkt 1). Det giver færre forstyrrelser, og mulighed for virkelig at komme i det jeg kalder arbejds-flow; der hvor det hele bare flyder og føles ekstra let.
 2. Du når det samme på den halve tid.
  Jeg har ofte undret mig over hvordan man dog kan gå på kontor-arbejde i 9-10 (eller flere!) timer, 5 dage om ugen og rent faktisk være produktiv. Jeg har talt med flere, som har opklaret mysteriet for mig; Det er ikke 9 timers “produktiv” arbejdstid. Der bliver holdt pauser, hentet kaffe, småsnakket, hentet mere kaffe, småsnakket lidt mere osv…
 3. Du sparer tid!
  Du sparer tid på transport og så kan du arbejde i dit træningstøj hele dagen, hvis du f.eks. skal løbe en tur efter arbejde (jeg drømmer stadig om at blive hende der gør det…).
 4. Du kan tiltrettelægge din arbejdsdag og arbejdtider, som det passer dig bedst!
  Der er stor forskel på hvornår på dagen vi arbejder bedst og hvornår at vi tænker bedst, så at kunne tilrettelægge sin arbejdsdag ud fra det, er så skønt og effektivt. Jeg elsker f.eks. at møde usandsynligt tidligt – og tage tidligt fri.
 5. Du kan holde før fri hvis du har en off-dag og kan arbejde lidt ekstra, hvis du lige er det bedste flow.
 6. Kantinen serverer lige præcis det du helst vil have at spise, hver dag!
  Alt afhængigt af ,hvor velforberedt kantinemutter altså er…
 7. Du kan gå en tur, træne eller lave yoga midt på arbejdsdagen, hvis du ønsker.
 8. Og så er du frit stillet til, at implementere de 8+ tips jeg deler med dig i videoen Arbejd hjemmefra som en PRO

Arbejd hjemmefra som en PRO – sådan gør du

Se Arbejd Hjemmefra som en PRO videoen og del gerne bagefter i en kommentar herunder, hvilke af de her tips, du vil tage til dig!

Mere arbejd hjemmefra inspiration?

Når du har set videoen oppeover, vil jeg invitere dig til at læse denne blog (klik her) → 
Der får du nemlig 3 hurtige tips til, hvordan at du kan skabe en (arbejds) uge du rent faktisk glæder dig til.

Jeg elsker at høre fra dig!

Hvad tænker du? Del gerne en kommentar herunder.

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
10 replies
 1. Lucia siger:

  Virkelig god video og meget brugbare tips, som sendt fra himlen 😉🙏🏻 Tak ❤️ Jeg har lavet min plan for næste uge og jeg glæder mig til mere struktur ❤️

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Lucia.
   Hvor lyder det bare skønt, at du allerede er godt i gang! Tak for at dele ♡
   Ønsker dig den allerbedste fornøjelse og arbejdslyst i den kommende uge.
   ~ Karolina

   Svar
 2. Tina siger:

  Hej karolina. Du fortæller i video at det er en god ide at bruge en timer hvis man ikke kan komme i gang. Det har jeg af og til svært ved 😅 Hvilken timer bruger du?

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Tina.
   Tusind tak for din kommentar ♡ For mange fungerer en helt almindelig køkken timer så fint. Så kan man også holde sin telefon langt væk fra skrivebordet hvis man er en af dem der bliver forstyrret af den… Jeg bruger personligt min mobil og bruger en app der hedder Forest App, der kan man nemlig låse telefonen mens timeren kører, så kan man ikke lade sig distrahere af den imens (og man kan se hvor mange produktive arbejdstimer man har haft, hvis man er en af dem der lader sig motivere af det).
   Skøn dag til dig ♡
   ~ Karolina

   Svar
 3. Signe Frederiksen siger:

  Fantastisk video! Tak søde karolina 🤎 En del af tipsene bruger jeg allerede, da du har lært mig dem på forløbet som jeg var med på, for 2 år siden. Og må bare sige at de har ændret min måde at arbejde på til det bedre. Men hvor er det rart at blive mindet om dem som jeg godt kunne arbejde lidt mere med nu her. Tak for dine som altid inspirernede mails. Mvh Signe Frederiksen

  Svar
  • Karolina siger:

   Skønneste Signe.
   Tusind tak for din kommentar ♡ Fantastisk at du fortsat arbejder med disse punkter og justerer til. Det er noget jeg også selv gør, selvom at jeg har brugt dem i mange år; nogle gange er der bare brug for lige at tilpasse og ændre lidt.
   Tak til dig kære ♡
   ~ Karolina

   Svar
 4. Jasmin siger:

  Hej Karolina.
  Mange tak for at lave denne video !! Den har jeg glædet mig til. Har taget en masse noter og glæder mig helt til mandag nu 😉 Tak <3

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Jasmin.
   Tusind tak for din kommentar ♡ Så dejligt at du har set med og fandt videoen inspirerende. Det er så skønt at høre.
   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *