VIDEOBLOG: DEN PERFEKTE KOSTPLAN

Den perfekte kostplan

Den perfekte kostplan

Den perfekte kostplan?

Har du afprøvet snart alle kostretninger der findes? Fit For Life, Atkins, Stenalderkost, Rawfood, LCHF, fastekure osv..

Men du bliver stadig ved med at lede efter den helt rigtige kostplan?

Så må jeg skuffe dig (eller måske lette dig!) – den perfekte kostplan findes bare ikke! Det er en skrøne!

Jeg følger INGEN kostplan, ingen diæt – til gengæld spiser jeg PRÆCIS hvad jeg har lyst til!
Jeg har det sidste halve år valgt at nedprioriteret min træning, fordi jeg har valgt at gå all in på mit drømme-job som jeg selv har skabt (det betyder ikke, at jeg ikke træner, men jeg træner kun når jeg har lyst).

Jeg har rent kropsligt “stået skarpere” end på billedet her – men i de perioder vælger jeg at prioritere min form først.

DEN PERFEKTE KOSTPLAN

Det her billede, er taget en tilfældig dag i mit køkken

Det her er sådan jeg ser ud nu, når jeg ikke “arbejder” for det – men bare er mig! Og jeg kan ærligt sige: at jeg simpelthen E L S K E R min krop!

Det har jeg sørme ikke altid gjort…

For dem der ikke ved det, har mit store problem område altid været min mave… uanset hvor tyk eller tynd jeg har været, har jeg været ret tyk på maven… (ikke som i “aj jeg har en lille delle” men som i virkelig usund tyk på maven..)

Nu ved jeg at det ikke er tilfældigt, men at det er stress-hormonet cortisol der er skyld i mavefedt. Jeg har stadig tendens til mere fedt på maven end andre steder, men det bliver hele tiden bedre, fordi jeg nu ved præcis hvad der skal til.

Og en af de afgørende ting er: IKKE at følge en kostplan!

Den rette kostplan findes ikke

– men det er heller ikke løsningen!

I videoen fortæller hvorfor en kostplan ikke er løsningen. Og jeg røber hvorfor du slet ikke har brug for den og hvad du kan gøre i stedet – nemlig hvad der får dig naturligt sund og slank – uden at du behøver at være på kur nogensinde igen! (For det er simpelthen bare for kedeligt i længden!)

Lav en kop the, smæk fødderne op og rigtig god fornøjelse med videoen ♡

 

Tilmeld dig mere information om Finally Fit forløbet her >>

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
12 replies
 1. Isabelle Bang siger:

  Kære Karolina
  Jeg har allerede tilmeldt mig dit Finally Fit forløb, og jeg glæder mig så uendeligt meget. Jeg har lige siddet og set din video “Den bedste kostplan” og du rammer mig bare så dybt inde. Du giver mig en tro på at jeg kan få et bedre liv og et bedre forhold til min krop.
  Jeg har meget brug for hjælp. Jeg har kæmpet hele mit liv og jeg har snart ikke kræfter til at kæmpe mere. Nu trænger jeg til at slutte fred med maden og få den krop jeg ønsker 🙂
  Håber du får en dejlig dag. Din video har i hvert fald gjort at min er blevet tusind gange bedre <3

  Glæder mig til at starte hos fantastiske dig 🙂

  De kærligste hilsner fra Isabelle

  Svar
  • Karolina siger:

   Sødeste Isabelle, tusind tak for din skønne kommentar ♡

   Min opleveselse er helt klart, at det er et virkelig fantastisk sted at komme til; når vi ikke ‘orker at kæmpe mere’ – fordi vi skal have vores ‘kampe’ ud af systemet, før vi er klar til, at åbne op for, at der findes en anden – langt blidere, effektiv og mere nydelsesfuld vej! Og så begynder der for alvor at ske vilde ting og sager..

   Jeg glæder mig så meget til at have dig med på forløbet! Det bliver den smukkeste rejse ♡
   Stort knus herfra ♡
   – Karolina

   Svar
 2. Christine siger:

  Hej Karolina
  Tak for en super god blog!
  Jeg har brug for et godt råd, som jeg håber du kan hjælpe med.
  Jeg oplever at når jeg spiser noget mad der smager rigtig godt, og jeg kan mærke jeg er mæt, så har jeg alligevel lyst til at spise mere, fordi det smager SÅ godt.
  Hvad kan man sige til sig selv eller gøre, så man ikke spiser mere end nødvendigt?

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej smukke.

   Der kan være flere ting på spil her. En af de typiske ting, handler om restriktioner: Hvis vi for eksempel spiser noget som vi normalt ‘forbyder’ os selv, så kan vi have rigtig svært ved at stoppe igen, fordi vi inderst ved, at der nok går lang tid inden vi får lov til til at spise det her igen. Så restriktioner kan tricke den der umættelige sult i os.
   Du kan lære meget mere i min Club Mindfit eller på mit Finally Fit forløb, hvor vi vil arbejde en del med netop det emne ♡

   Stort knus ♡
   ~ Karolina

   Svar
 3. Rikke Fejrskov siger:

  Kæreste Karolina,
  du gir mig inderligt troen på at jeg kan få det bedre med mig selv. At også JEG kan finde mere selvkærlighed, nærværd og ikke mindst ærlighed. At også JEG kan komme til at elske min krop, mit indre og den jeg er som person.
  Jeg ved utroligt meget om sund kost og motion. Jeg har vejledet mange i det, men aldrig selv fundet det der er det rette for mig. Jeg har i stedet oplevet de vildeste rutcheture og igen og igen endt i et sort hul. Jeg vil så gerne finde den balance der gør mig glad for at være den jeg er. Ved at have læst rigtig meget her på siden og også set videoer har jeg igen fundet troen på at JEG kan rykke mig. At JEG kan finde ro i min krop.

  TAK fordi du deler – TAK fordi du inspirerer – TAK fordi du er som du er <3

  Kh Rikke Fejrskov

  Svar
  • Karolina siger:

   Hvor er du skøn smukke ♡
   Dét er jeg helt og aldeles overbevist om at du kan og du vil!
   Jeg kender de rutsjebaneture alt for godt! Og det behøver heldigvis ikke at være sådan ♡

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar
 4. Mette siger:

  Hej smukke og søde Karolina! 🙂

  Du har SÅ meget ret… Og du har ramt mig lige på det rette sted i mit liv, for jeg kan mærke at dine indlæg og videoer trænger ind hos mig, det er SÅ fedt og virkelig bare starten på et nyt liv (det rette selvkærlige liv)! -Det er første gang jeg har oplevet dette. 🙂

  Angående kost og børn… Jeg tror du har ret i det du siger med at spise op, spise det sunde først og SÅ får du desserten… Men hvad gør jeg lige med min lidt kræsne søn på 3 år? Skal jeg acceptere at han ikke vil spise maden eller kun fylder sig med den usunde del (fx brød/kartofler) eller servere noget helt andet for ham… Synes det er svært.

  På forhånd tak <3

  Mvh. Mette

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Mette!

   Tusind tak for din skønne kommentar ♡ Jeg er så glad for at du kan finde inspiration herinde 🙂

   Børn spiser det som de ser os spise. Det er klart at vi kan ikke lære vores børn at spise grøntsager, hvis vi selv spiser noget andet.

   Server lækre og varierede måltider – med de sunde ting; både for dig og for dit barn.
   Og undgå de usunde ting på bordet. Det gør det langt mere simpelt og nemmere for jer allesammen ♡

   Knus, Karolina

   Svar
 5. Sandra siger:

  Hej Karoline,
  Tak for en kanon video. Men hvordan får man lige startet på det med at lytte til dig selv og fokus på appetiten – har du et godt råd?

  Svar
  • Karolina siger:

   På mit Finally Fit forløb, lærer jeg mine deltagere, metoden til igen at kunne lytte til og forstå kroppens budskaber ♡ Kort fortalt handler det for mange af os om, at få skruet ned for de mange inputs, larm, to-do’s og mennesker omkring os konstant. Vi må først og fremmest, turde at være i stilhed med os selv. Og være til stede. Især når vi spiser! 🙂
   I virkeligheden er det ikke noget nyt du skal lære, for det er en medfødt naturlig evne du har. Mange af os er bare blevet afvænnet fra at bruge den, og skal derfor mindes om hvordan.

   Knus ♡

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *