DITTE SLAP 27 KG OG KAMPEN MED MADEN

DITTE SLAP 27 KG OG KAMPEN MED MADEN | KarolinaKærsner.com / Finally Fit Online Forløb

DITTE SLAP 27 KG OG KAMPEN MED MADEN | KarolinaKærsner.com / Finally Fit Online Forløb

Ditte er en fantastisk inspirerende pige: Ikke nok med at hun slap 27 kg – hun slap også kampen med maden!

Ditte kom til mig fordi hun var ked af sin krop. 

Hun ville så gerne tabe sig, men selvom at hun i grove træk, vidste hvordan hun ‘burde’ træne og spise sundt – så skete der intet.

Jeg er dybt taknemmelig for, at Ditte valgte at være med på mit Finally Fit forløb. Her fik hun en masse værktøjer, til endelig at slutte kampen med maden og skabe sig en krop og et liv hun elsker.

Jeg er så stolt over hendes fantastiske stykke arbejde – som viser hvor meget vi rykker, når vi tør gå under overfladen og arbejde med os selv på alle planer ♡

Under Finally Fit forløbet, skrev Ditte til mig; Hun takkede mig for et fantastisk forløb og delte sine (vilde) opgraderinger so far.

Nu vil Ditte dele sine erfaringer med dig!

Af hjertet TAK til dig Ditte! ♡

Lad dig inspirere af Ditte’s 10 fantastiske opgraderinger:

Tusind tak Karolina! Jeg ved godt, at forløbet ikke er slut endnu, men TAK! Jeg har allerede fået SÅ MEGET godt med mig, som jeg gerne vil dele med alle, der deler min rejse. Det er så simpelthen fantastisk hvad der er sket med mig i løbet af forløbet so far:

1 Jeg har givet mig selv den bedste gave nogensinde, som har været alle kroner værd, og mere til. Jeg har nemlig fået en sand ven: mig selv.

2 Jeg har fået et naturligt forhold til mad – med min appetit som et indre kompas. Og det er nu meget sjældent at jeg har behov for søde sager samt at spise på andet end appetit – hvilket før var hverdag. Når det sker, at jeg spiser for at dulme eller udfra restriktioner (for nej, jeg er ikke perfekt), så slår jeg ikke mig selv i hovedet. Men jeg accepterer at jeg oplever emotionel stress, og prøver at tage hånd om problemet derudfra, istedet for symptomet, ved at være selvkærlig.

3 Jeg har fået masser af motivation til at være fysisk aktiv mindst 3 gange om ugen. Motivationen kommer ikke længere af behovet for at se vægten gå nedad, men fordi jeg får det helt fantastisk når jeg kan mærke jeg har flow i kroppen og mærker at jeg bliver stærkere fra gang til gang.

4 Jeg har taget 5 kg på i muskelmasse, og smidt 22 kg rent fedt. Jeg har regnet lidt på det, og det svarer til at jeg har fået smeltet 88 pakker smør væk fra min krop. Samtidig er jeg blevet stærkere i kroppen og er blevet mindre besværet når jeg bevæger mig.

5 Jeg mærker mindre til smerter i knæet efter jeg har tabt mig, og efter jeg er begyndt at være mere fysisk aktiv. Det samme gælder min lænd, min vrist og min hofte, som jeg har haft rigtig mange problemer med.

Læs mere om forløbet der transformerede Ditte >>>

6  Jeg er kommet helt af med min psoriasis-eksem på arme og overkrop, fordi min krop er kommet mere i balance.

7 Min største byrde: Min migræne – er jeg også blevet fri for efter jeg har kasseret p-pillerne (og meget andet skadelig kemi) og er begyndt at tage kosttilskud – særligt magnesium mistænker jeg for at have en finger med i spillet. Nu mærker jeg kun til migræne og hovedpine sjældent i forbindelse med den månedlige menstruation, men den er aldrig så invaliderende mere, at jeg er nødt til at hive 3 dage ud af min kalender om ugen for at kunne komme mig – som det var før.

8 Jeg har fuldstændigt sluppet min angst omkring at spise sammen med andre offentlige steder. Folk er accepterende overfor at jeg f.eks foretrækker at springe kartoflerne eller brødet over. Og på restauranter er det heller intet problem f.eks. at bestille ekstra grønt istedet for de pommes der følger med bøffen.

9 Jeg har lært at slippe mine restriktioner (i 49 ud af 50 tilfælde). Det har været en lang og omfattende proces at omstille mig så radikalt, da mad før har styret rigtig mange aspekter af mit liv – og det var et kontrolbehov jeg lod mig definere af. Jeg har lært at hvis man forbyder sig selv at indtage visse madgrupper ved restriktioner eller kure, så vil man automatisk have et øget ubevidst fokus på denne fødevaregruppe, og derved kan det være en daglig kamp med maden, for ikke at “falde i”. Jeg sluttede kampen med maden ved langsomt at give slip på mine mange indbyggede regler, restriktioner og forbud jeg med tiden havde sat op for mig selv. Jeg indså nemlig, at det var det som fastholdt mig i et meget anstrengt, usundt og unaturligt forhold til mad. Her lærte jeg at anskue kroppen som et stykke natur, med umådeligt meget visdom (hvis blot man vælger at lytte til dens signaler). Man bør udelukkende spise på sin appetit, og undgå at spise på følelser, regler samt fastlagte tidspunkter (da det er mere vanebunden end appetitbunden). Jeg har i princippet tilladt mig at indtage alt hvad jeg begærer, men tager de selvkærlige valg i form af den slags mad jeg ved der giver min krop næring og positiv metabolisme. Det præger nemlig både min fysik og psyke positivt, og jeg har nu slet ikke behov for at sætte mig regler og restriktioner for at vedholde en sund livsstil, og jeg er overlykkelig for at have knækket koden.

Læs mere om Finally Fit forløbet hvor du slutter kampen med maden og får en krop & et liv du elsker >>>

10 Jeg har fået en masse værktøjer til at kunne håndtere min stress (som jeg mærker MEGET mindre til), tage hånd om mig selv og være min egen bedste ven. Dette har resulteret i forøget overskud, forøget selvværd, forøget generel optimisme i livet, forøget livsglæde og en større tilstedeværelse i “nuet” både i interaktioner med mennesker jeg elsker og i mine personlige gøremål. Jeg føler mig lettere, gladere, strålende og stærk.

TAK Karolina!

Du kan følge Ditte og lade dig inspirere af hendes smukke indre og ydre rejse på Instagram, under hendes brugernavn Ditzysol eller søg på #FinallyFitDK, hvor du finder Ditte og andre inspirerende deltagere på Finally Fit forløbet!

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *