GENSKAB FORBINDELSEN TIL DIN KROP OG TIL DIT INDRE

Genskab forbindelsen til din krop og til dit indre
Genskab forbindelsen til din krop og til dit indre - Karolina Kærsner

Genskab forbindelsen til din krop og dit indre.

Genskab forbindelsen til din krop og dit indre, og giv dig selv en af de allermest selvkærlige gaver, du kan få. Ser du rigtig mange, kender ikke dem selv særlig godt. De har svært ved at træffe de rette valg for dem selv, både hvad angår sundhed, kostretning, karrierevej, partner – ja, du kan fortsætte listen selv…

Hvordan kan det være? Mit bud er, at mange har fjernet sig så langt fra sig selv, at de helt har mistet forbindelsen til dem selv. En så simpel, men fundamental ting, som at være i stilhed med sig selv, er blevet til noget der føles helt akavet.

At spise et måltid alene, uden mobilen i hånden eller et tændt TV er mærkeligt. At køre i bil, uden radio, er kedeligt. At være alene hjemme, uden at TV eller musikken kører non-stop i baggrunden, føles ensomt. At undvære sin mobil, i bare én dag, kan nærmest være angstprovokerende.

Men lige netop her, må vi starte, hvis vi ønsker at lære os selv at kende.

Præcis som når vi ønsker at lære et ny person at kende; vi må give vores uforstyrrede opmærksom til den person. Og vi må lytte. Lære hvem de er, hvad deres ønsker, udfordringer og drømme er. Hvad de syntes er sjovt. Hvad de nyder. Hvad de har brug for.

Jeg spørger ofte mine deltagere på mit Finally Fit – Mind and Body forløb: Hvad har du behov for? Hvad har du lyst til? Hvad drømmer du om? Hvad ønsker du dig? Hvad syntes du er sjovt? Er du (egentlig) sulten? Hvordan ønsker du, at din hverdag skal se ud?

Ofte er svaret til at starte med; Det ved jeg virkelig ikke! Og det er ikke særligt for dem, det gælder langt de fleste. Måske også dig?

Men hvordan kan vi skabe et liv vi elsker, hvis vi ikke kan mærke os selv?

Hvordan kan vi spise den rette mad, som vores krop har brug for, hvis vi ikke kan mærke den?

Hvordan kan vi vælge den rette livsvej, de rette mennesker i vores liv, den rette partner?

Det kan vi heller ikke.

Og lige præcis derfor, ender utrolig mange i et liv, i en hverdag, med en partner, i et job, i en krop – der på ingen måde føles rar at være i, der ikke nærer dem eller gør dem lykkelige.

Genskab forbindelsen til din krop og til dit indre

Så alt hvad du ønsker dig skønne sjæl, starter med at du genskaber forbindelsen til din krop og dit indre.

Derfor er det så vigtigt. Og derfor arbejder vi rigtig meget, med lige netop dét, på mit Finally Fit – Mind and Body forløb, på flere forskellige måder. Så deltagerne bliver skarpe på, at mærke dem selv og navigere efter det, der er det rette for dem. 

Og du kan lære at gøre det samme. Faktisk er vi født med den evne, så du skal ikke engang lære noget nyt, nærmere mindes om, hvordan du gør.

Genskab forbindelsen til din krop og dit indre og find den rette vej for dig – sådan kommer du i gang:

En simpel måde, som du kan gå i gang allerede nu, er at øve dig i, at være alene med dig selv. Uden støj, underholdning og andet der fjerner din opmærksom. Om det så bare er 10 minutter, så er det også et sted at starte. Prøv at spise et måltid, uden mobilen i hånden. Prøv at slukke radioen, når du kører bil. Gå en tur, uden en podcast i ørene. Bare engang imellem. Og se hvad der sker.

Er det helt nyt for dig, kan det godt føles akavet og måske endda ubekvemt til at starte med, men det er bare et tegn på, at du har brug for det.

Hvad siger du? Har du en stærk forbindelse til din krop og til dit indre, eller er det noget som du godt kunne tænke dig at styrke?

Jeg ønsker dig den bedste fornøjelse ♡

⠀⠀⠀⠀

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *