HVAD AFSLØRER DIN CRAVING OM DIG?

Kender du budskabet bag din craving?

Du tror måske at det er tilfældigt hvad du craver? At det udelukkende er baseret på, hvad du bedst kan lide?

Det er det ikke. I din craving, ligger der nemlig en stor visdom.

Som jeg lærer mine deltagere på Finally Fit – Mind and Body forløbet, så gemmer der sig et behov bag din craving.

Men før vi ser på det emotionelle behov bag din craving, må vi først og fremmest se på de rent fysiske behov: Her udelukker vi at du får cravings pga. af fx. din kost. Jeg går ikke ind for forbud når det kommer til kosten, men det er værd at vide, at noget mad kan forværre og fremprovokere cravings og overspisning.

Når de fysiske ting er på plads, men du stadig craver, er det på tide at få din indre detektiv i spil.

Din fineste opgave er, at finde ind til, hvad du ‘craver’ – i dit liv. Hvad er den emotionelle årsag til, at du craver det du gør.

Om du craver chips eller chokolade, er nemlig ikke tilfældigt. Det er et tegn på to vidt forskellige behov din krop og dit indre, forsøger at dække.

Hvad er en ‘craving’?

En craving er ikke bare noget du har lyst til at spise. Vi har fra naturens side lyst til spise mange forskellige ting, for at få dækket vores behov, for de mange forskellige næringsstoffer vi har brug for.

Ved craving mener jeg den der tilbagevende ustyrlige lyst – som nærmest føles som en besættelse – du bare ikke kan få ud af hovedet, før du har spist det du craver.

Med den viden her, giver det rigtig god mening, at min egen craving førhen, har været chokolade. At crave chokolade, kan nemlig være et tegn på at crave kærlighed.

Også fra sig selv…

Kroppen ved altid hvad du har brug for.

Hvis du ikke formår at lytte til dit indre og give dig selv det du har brug for, vil kroppen komme dig til undsætning: Den vil gøre at du craver den mad, der kan give dig den følelse du craver – i hvert fald for en stund.

Så intelligent er din krop. Og så godt passer den faktisk på dig..

Din krop forsøger altid at få dig tilbage i balance. Forskellige madvarer påvirker vores krop og følelser forskelligt. De påvirker vores følelser ved at give os en følelse af glæde, dulme følelser, trøste osv. Og de kan påvirke vores energi-niveau ved at give os et energi-boost, eller få os til at slappe af og geare ned.

Så en meget vigtig del af at komme sin overspisning og craving til livs, er at finde ud af hvilke følelser der ligger bag – og begynde at nære disse følelser – uden mad.

Vil du lære mere?

Jeg har netop lavet en komplet guide over cravings og hvad de betyder, til mine Finally Fit VIP piger. Og ikke mindst; hvad man skal gøre for endelig at komme sin craving til livs!

Som deltager på mit Finally Fit – Mind and Body forløb, får du mulighed for at få hele guiden og min hjælp til at tolke din craving.

Men fordi der ikke er flere ledige pladser på forløbet lige nu, vil jeg give dig en bid mere af guiden inden længe; Nemlig afsløre hvad én bestemt craving – afslører om dig!

Hold øje med mit nyhedsbrev – der kommer snart mere : )

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.