KAN MAN SPISE SLIK OG SAMTIDIG VÆRE SUND?

Kan man spise slik og samtidig være sund | KarolinaKærsner.com

Kan man spise slik og samtidig være sund | KarolinaKærsner.com

Engang troede jeg, at grunden til at jeg havde ekstra fedt på kroppen (især på maven), var fordi, jeg spiste slik…

… og fordi at jeg ikke spiste RENT og SUNDT NOK. Nu ved jeg, at det ikke altid hænger sådan sammen.

Selvfølgelig skal vi spise selvkærligt, hvis vi gerne vil have det godt og se lækre ud. Men det ødelægger INTET at spise slik engang imellem.

Til gengæld kan det risikere at ødelægge alt, hvis du forbyder dig selv det.

Jeg ser LANGT bedre ud nu – hvor jeg spiser, hvad jeg har LYST til. Sammenlignet med dengang hvor jeg spiste efter en strikt diæt, og kæmpede, for at få en krop jeg elskede.

Jeg har både levet af 1200 kcal ren kylling og broccoli, juice morgen, middag og aften – og you-name-it. Jeg har prøvet det hele – og INTET gav mig den krop, jeg storelsker i dag.

Alt det handler nemlig om at bekæmpe kroppen.

Nu lever jeg efter mine Kærlig Kost principper og mine selvkærlige ritualer.

Det betyder, at jeg lever og spiser sundt, men jeg spiser faktisk også, præcis hvad jeg har allermest lyst til.

Og vi kan ALLEsammen komme dertil, hvor det vi har lyst til det meste af tiden, er super (selv)Kærlig Kost.

Det gælder også dig smukke!

Hvad siger du?

Spiser du sundt – og spiser du også slik? Hvorfor / hvorfor ikke?

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
5 replies
 1. Stine Maria siger:

  Kære Karolina

  Hmmmm, Åhhh, jeg har egentligt altis interesseret mig meget for kost. Jeg har altid elsket at lave mad. Jeg har det meste af mit liv spist og drukket hvad jeg ville. Men en del maveproblemer og nogle tilbagevendene psykiske ting har fået mig til at interessere mig mere for kost. Jeg spiser virkelig sundt nu – ja i grunden følger jeg ret meget af de samme kost principper som dig – meeennnn jeg mega savner nogle ting som jeg ALDRIG giver mig selv lov til -. det er eks indbagt laks (i butterdej) tarteletter og bland selv slik – jeg er egt ikkke bange for at tage på – det har aldrig været et problem, men mere frygten for hvad det gør ved min fordøjelse og mit humør – men jeg mega savner de ting og bruger virkleligt meget energi på at undgå det – og er nok også mega bange for ikke at kunne styre det hvis jeg giver los eller bare giver lov……

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Stine Maria.

   Tak for din kommentar. Det giver så god mening det du beskriver. Min oplevelse er, at det for mange er sådan, at når de har fået en god pause fra de ting de ikke fungerer godt med og som belaster fordøjelsen, og fordøjelsen har fået lov til at hele, så kan der nogle gange godt være plads til at nyde det igen, i mindre mængder. Men det afhænger naturligvis af den enkelte. Personligt fungerer jeg f.eks. ikke godt med mælkeprodukter, gluten eller sukker, i alt for store mængder, men jeg har fundet et leje nu, hvor jeg kan nyde noget af det en gang imellem, uden at det går ud over kroppen eller psyken. Og med den rette teknik, kan vi faktisk godt lære at nyde i mindre mængder, og lade os tilfredstille deraf ♡ Det er blandt andet en af de ting vi arbejder med, på mit Finally Fit – Mind and Body forløb. Det er nemlig noget der er på spil for mange.

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar
 2. Pianna siger:

  Min familie har den største søde tand. Vi elsker hygge foran tv’et med en god pose bland-selv. Det giver en glæde med sådan en gang hygge. Men jeg vil stadig gerne leve sundt. Men sundt behøver netop ikke være fanatisk. Jeg har prøvet at fjerne slik helt. Men det giver mig mindre motivation til at spise sundt. Så nu spiser jeg varieret og sundt samt træner, men tillader mig selv mine hygge aftner. Denne fine balance passer godt til mig. ?

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Pianna.

   Tusind tak for din fine deling smukke ♡ Jeg syntes at det giver så god mening – og jeg kan virkelig genkende det du beskriver! For mig er det virkelig også langt nemmere, nydelsesfuldt og selvkærligt, at hygge med slik engang imellem. Og er resten af kosten nogenlunde sund, så spolerer det intet!

   Af hjertet tak for din fine og inspirerende deling ♡

   Knus,
   Karolina

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *