KAROLINA’S FAVORITTER: Det her elsker jeg!

Det her elsker jeg af Karolina Kærsner KarolinaKærsner.dk

Det her elsker jeg af Karolina Kærsner KarolinaKærsner.dk

Karolina’s favoritter: Dét her elsker jeg!

Jeg bliver ofte spurgt hvad jeg elsker, anbefaler og bruger selv. Derfor vil jeg dele nogle af de ting, jeg lige nu er særligt vild med!

Jeg er egentlig ikke typen der elsker at shoppe eller bryder mig om at have alt for mange ting. Overflødige ting eller ting vi gemmer / samler på, men ikke bruger, kan stresse og sluge energi syntes jeg.

Jeg foretrækker få rigtig gode ting.

Jeg elsker god kvalitet, og samtidig er sundhed, dyrevelfærd og vores miljø noget jeg går op i.

Ingen af de ting jeg deler her, er sponsorerede. Ikke at jeg har noget imod det, jeg er bare personligt mere til, at dele det jeg selv vælger og har lyst til at dele.

Så her får du listen over nogle de ting, jeg er særligt vild med lige nu!

Karolina’s favoritter # 1

Det her elsker jeg - Dalen Dagslyslampe 1

“Dagslys” loftslampe.

Hvis du har fulgt mig et stykke tid, eller siden sidste vinter i det mindste, så ved du at jeg elsker lysterapi. Det er min energi’s allerbedste ven i de mørke måneder. Og nu faktisk også  – hele året! Mit kontor er nemlig ret mørkt og har en ‘hule-vibe’ over det…

Ikke så optimalt, når det er der jeg skal sidde og være i mit bedste work-flow.

På mit skrivebord, har jeg to lysterapi lamper stående, som jeg bruger som skrivebordslampe året rundt.

Men på trods af dem, så var rummet stadig mørkt, og ikke så indbydende. Jeg var faktisk ude i at overveje at flytte mit kontor, men så fik jeg den geniale ide at få en ‘dagslyslampe’ i loftet!

Og se lige billedet herover! Det taler jo for sig selv.

Den giver simpelthen det mest vidunderlige lys, som endda også kan reguleres imellem koldt og varmt lys. Det kolde lys bruges først på dagen, og giver os det gavnlige lys som solen giver os, der øger vores energi og vores humør.

Det varme lys bruges sidst på dagen, så vi ikke forstyrrer vores hormonbalance og derved vores søvn kvalitet. Derudover har den også en natlysfunktion, lysdæmper og man kan sætte den op til sin smartphone og indstille den automatisk derfra. Sidstnævnte har jeg dog ikke prøvet, da jeg syntes at den er rigeligt nem at betjene fra den lille fjernbetjening, der føler med.

Mit kontor er så lyst og indbydende nu!

Dagslys lampen jeg har valgt, hedder “Dalen DL-C415TW” (53 cm.). Jeg har købt den online hos Lysterapi.dk, hvor jeg også har købt mine andre lysterapi lamper.

Dem kan du læse mere om i min blog om lysterapi HER.

Karolina’s favoritter # 2

Det her elsker jeg - Rudolph Care Sun Solcreme fra Spashop.dk

Rudolph Care Solcreme & Aftersun.

Den her sommer har jo været så lækker! Og den har krævet nogle ultra lækre solcremer og en dejlig aftersun.

Jeg elsker produkter fra Rudolph Care – især dem til kroppen, og deres solcremer er ingen undtagelse. De sparer på den skadelige kemi i deres produkter, hvilket jeg er vild med! Og så syntes jeg ikke at de svier i øjnene, som andre solcremer godt kan gøre (eller få øjnene til at løbe i vand).

Solcreme til krop og ansigt.

Til ansigtet bruger jeg deres solcreme specielt til ansigtet og til kroppen bruger jeg deres ultra lækre Shimmer Edition solcreme. Jeg er vild med at den ikke gør dig ‘hvid’ og at der er lidt shimmer effektiv i, bare lige nok til at give huden et lækkert look og en dejlig glød.

Jeg bruger sjældent solcreme på hele kroppen, bruger den mest på skuldre, arme og over brystet. Syntes især at stedet over brystet er særligt udsat for sol og det er ofte her at vi kvinder får en træt rynket hud, så den kan roligt bruges her det meste af året.

Aftersun spray.

Rudolph Care Aftersun Repair Spray dufter skønt, fugter, køler og er rig på lækre ingredienser, som agurk, aloe vera, havtorn og argan-ekstrakt. Den kan bruges efter badet på tør hud, inden du smører dig ind i creme for at give din hud et fugtboost – eller brug den som jeg; som et opfriskende fugtboost i løbet af dagen.

Jeg køber mine Rudolph Care produkter (og en del af mine andre skønhedsprodukter) på SpaShop.dk, da de har et rigtig fint udvalg, af virkelig lækre produkter uden skadelig kemi.

Karolina’s favoritter # 3

Det her elsker jeg - Kokos Aminos

Coco Aminos.

Coco Aminos er den perfekte makker til enhver salat – eller marinade, dip, din avocado, sushi eller hvor ellers du vil pifte smagen op med en sød + salt smag.

Den er kommet som kaldet i en tid, hvor jeg var lige ved at løbe tør for dressing idéer.

En af hemmelighederne bag, at blive ved med at spise salater og elske dem, er nemlig en god dressing ; ) Den her består af kun 3 ingredienser: økologisk kokosblomst nektar, vand og havsalt.

Jeg køber min på Helsam.dk eller i min lokale helsekost butik.

Karolina’s favoritter # 4

Quote I Karolina Kærsner KarolinaKærsner.dk

Det her quote inspirer mig.

Jeg har for længst taget afsked, med overbevisningen om, at jeg var et ‘offer’. Og det er muligvis den mest power-skabende beslutning, jeg har taget.

Ser du som ofre, føler vi at livets udfordringer sker imod os; og vi kan føle os magtesløse og fortabte. Vi har ondt af os selv. Det er ikke spor unaturligt, at mærke den følelse engang imellem, men bliver vi ved med at dyrke den, er det den sikre vej til at sidde fast i et liv, der bare ikke føles godt at være i.

Tager vi derimod ansvar, for at få det absolut bedste ud af de kort vi nu engang har på hånden, så sker der vilde ting.

Bonus ved at tage ansvar, er nemlig magt. I den positive forstand; Nemlig magten til at ændre og magten til at skabe, det du ønsker dig.

Livet serverer os ikke altid det vi ønsker os, men det serverer os det vi har brug for, for at vokse, lære og udvikle os. Og for på sigt at rykke os til et bedre sted.

Det er et stort og meget spændende emne.

Når vi forstår det her og ved hvordan vi skal leve efter det, så er der nærmest ikke grænser for hvor langt i livet vi kan nå. Derfor er et det et af de emner, vi arbejder en del med, på flere forskellige måder, på mit Finally Fit – Mind and Body forløb.

Karolina’s favoritter # 5

Det her elsker jeg - BioElements Collagen Rehab Ansigtsmaske

Collagen Rehab fra Bioelemts.

Engang sværgede jeg næsten udelukkende til simpel og naturlig hudpleje, kun bestående af rene økologiske olier.

Det har også fungeret rigtig godt i mange år. Men nu hvor jeg og min hud, er blevet mere voksen, kan jeg godt mærke at der skal mere pleje til.

Jeg nåede til et punkt hvor jeg følte, at min hud var tør uanset hvad jeg gjorde.

Så jeg kontaktede Anita Falslund og bad om hjælp. Hun kunne fortælle mig, at det var fugt min hud manglende, så mine olier, var ikke nok og derfor blev min hud ved med at føles tørstig.

Et af de skønne produkter hun anbefalede mig, var denne ultra lækre ansigtsmaske fra Bioelements.

Konsistensen er så ‘mushy’ – virkelig lækker! Og huden i ansigtet suger så meget lækkerhed og fugt til sig. Bagefter føles min hud så dejlig mættet, fast og har en lækker glød. Jeg bruger den ca. hver 14. dag, men den kan sagtens bruges oftere.

Karolina’s favoritter # 6

Det her elsker jeg - Foreo Tandbørste

Foreo tandbørste.

Min absolut favorit tandbørste er den her fra Foreo.

Det er en “sonisk” tandbørste. Der er to slags elektriske tandbørste; dem de fleste af os kender er “oscillerende”, dvs. de er roterende, mens de soniske er vibrerende. Sidstnævnte, og altså Foreo, skulle være mere skånsom mod tandkødet, men rense mindst lige så effektivt, som de almindelige roterende el-tandbørster.

Især at den er blidere for tandkødet, mærkes tydeligt. Den larmer en del mindre end en almindelig elektrisk tandbørste og skal kun oplades ca. hver 3. måned.

En ekstra bonus er, at den også er genial til hunden!

Yes du læste rigtig… ; ) Min hund på 10 år, skal have børstet tænder dagligt, da han har paradentose (ligesom vi mennesker også kan få med alderen), og det fungerer faktisk så nemt med en Foreo tandbørste. Jeg bruger børnemodellen til ham; det er den turkise på billedet (den fås i flere farver både til børn og voksne).

Her på billedet er de begge med det originale børstehoved i silikone. Der fås også et ‘hybrid’ børstehoved, som er halvt silikone og halvt børstehår. Hybrid børstehovedet kan jeg bedst lide at bruge og det er en god ide at købe det med, da det kan føles mere som en ‘rigtig’ tandbørste.

Du kan læse mere om Foreo på deres side Foreo.com.

Karolina’s favoritter # 7

Det her elsker jeg - Donkey Republic city cykler

Donkey Republic City Cykler.

Jeg fik lige indlagt en cykel-sightseeing, da jeg var i Aalborg for første gang, her i sommers.

Jeg cykler ikke ret meget til hverdag, da jeg oftest går eller tager bilen. Så det var så skønt og super hyggeligt at leje en cykel – og cykle rundt og se byen.

Det er så nemt:

Du downloader deres app, opretter dig som bruger og så kan du se hvor den nærmeste ledige Donkey Republic cykel befinder sig. Alt foregår via app’en; afhentning, lås / lås op, betaling af leje og forlængelse af leje.

Cyklerne er faktisk rigtig fine at cykle på og har en holder på styret, til din telefon, så du kan bruge den som GPS mens du cykler. De er blandt andet i København, Aalborg, Århus og Vejle. Og også rundt om i Europa.

Jeg syntes at det var en rigtig skøn og super hyggelig måde, at få set en ny by på og samtidig få sig rørt.
Du kan læse mere på deres side Donkey Republic.

Karolina’s favoritter # 8

Det her elsker jeg - Artiskokker

Artiskokker!

Nu er jeg muligvis lidt bagud her, men jeg har altså først for nyligt prøvet at lave artiskokker selv; og det er jo så nemt og de smager tæt på fantastisk! Jeg smagte første gang ‘rigtige artiskokker’ (altså hvor de ikke er lavet til alt muligt), da min mand inviterede mig til Paris sidste efterår.

Artiskokker er jo den lækreste sunde snack!

Og så er det simpelt at tilberede.
Jeg lavede en simpel olie eddike dressing til, af koldpresset olivenolie, øko æblecider-eddike, havsalt/peber og lidt sennep. Og så spiste jeg artiskokkerne som “chips og dip”.

Så nemt laver du artiskokker til 2 personer:

Ingredienser:

 • 2 artiskokker
 • ½ citron
 • Koldpresset olivenolie
 • Havsalt og peber

Sådan gør du:

 1. Sæt vand over til artiskokkerne.
 2. Knæk stokkene af artiskokkerne, og kasser dem.
 3. Kom artiskokkerne i det kogende vand, og tilsæt salt og ½ citron med skal.
 4. Kog artiskokkerne i 25-30 minutter (gerne kraftigt for at undgå mørkning). Tag artiskokkerne op af vandet og dryp dem af.
 5. Tag de midterste hjerteblade ud af artiskokkerne, og kasser dem. Nede i blomstens midte sidder “hårene”, som du kan fjerne med en lille ske eller hive dem forsigtigt af. Vær forsigtig med ikke at tage selve artiskokkens hjerte med op.
 6. Dryp med olivenolie, drys med salt, og server.

TIP

På bladene sidder en masse lækkert artiskok-kød, som du spiser ved at plukke et blad, holde på bladets spids og bide ved stokken. Træk bladet ud af munden, og nyd det fine kød. Det inderste af artiskokken hedder hjertet – det er det bedste!

Hvad siger du?

Er der noget af det her, du bare må prøve? Og hvilke ting er du vild med for tiden?

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
8 replies
 1. Maria siger:

  Hej karolina
  Tak for dig og din altid interesant inspiration. Jeg har fulgt dig en del år efterhånden og taget flere og flere af dine inspiration til selvkærlighed til mig, bla. Kan jeg slet ikke undvære min Britta flow køleskabs tank …. så har jeg altid frisk vand på køl uden at skulle fylde den op flere gange i købet af dagen… det er derfor nemmere at drikke en masse vand der er så godt for en smuk hud ❤️

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Maria.

   Tusind tak for din kommentar ♡ Ih det er jeg så glad for at høre! Det er bare så skønt når mine råd og tips kan bruges – og gør en forskel! TAK skønneste (og JA – den kande er jeg også bare så vild med!) ♡

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar
 2. Maja siger:

  Hej Karolina

  Hvor er det lækkert med nye input 😊
  Jeg vil vildt gerne købe den collagen rehab fra bioelements, men jeg kan simpelthen ikke finde den, udover hvis det er fra USA og de ikke sender til DK. Kan du fortælle mig hvor jeg kan bestille den henne?
  På forhånd tak.
  Mvh Maja

  Svar
 3. Maria-Louise Lund Nielsen siger:

  Rigtig hyggeligt, dejligt og inspirerende at du deler dine yndlingsting! 😍
  Det er altid fedt at se yndlingsting fra personer som man finder inspirerende og måske blive mindet om nogle ting man selv havde glemt eller ikke tænkt på 🙏🏼

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *