SUNDTIP | KEMIFRI MAKEUP DEL 2: SMUK HUD

SUNDTIP | KEMIFRI MAKEUP DEL 2- SMUK HUD | KarolinaKaersner.com

SUNDTIP | KEMIFRI MAKEUP DEL 2- SMUK HUD | KarolinaKaersner.com

Smuk hud med kemifri makeup

Rigtig mange af jer smukke kvinder, har spurgt til hvilken makeup jeg bruger. Især min foundation og pudder er I nysgerrige på!

Det kan jeg faktisk godt forstå; Der er nemlig et hav af produkter derude – de fleste fyldt med kemi. Det vi talte om i sidste video “SUNDTIP | KEMIFRI MAKEUP DEL 1: KEMIFRI NEGLELAK”.

I videoen deler jeg hvordan du skaber en smuk hud indefra, mit anti-aging produkt nr. 1 (det koster næsten intet!) og så deler jeg hvilke mærker jeg bruger 0g hvordan jeg får en smuk hud med kemifri makeup!

Giv gerne videoen et like, del den med dine venner og tilmeld dig mine gratis tips & guides – så får du en masse mere lækkert fra mig ♡

 

Links til kemifri makeup

Du kan læse alt om, hvilken kost der er skaber det bedste grundlag for en smuk hud i Kærlig Kost Guiden

Den super simple opskrift på naturlig ansigtspeeling finder i min Naturlig Hudpleje Guide

Rudolph Care – Açai Facial Mist er min foretrukne fugt spray lige i øjeblikket – elsker den!

Tromborg Mineral Foundation (det er den jeg kalder mineral-pudder). Jeg bruger farven Vanilla. Som solpudder er deres Creamy Lip Cheek Eye Powder vildt lækker. Jeg bruger farven Misty Brown eller Peach.

Hvad siger du?

Hvilke kemifri makeup produkter kan du anbefale til smuk hud?

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
14 replies
 1. Jeanette siger:

  Hej Karolina:) Er lidt nysgerrig på hvilken foundation/pudder du bruger? Er det Tromborgs mineralfoundation eller kan du anbefale andre gode mineralfoundations? Min hud er normal/kombineret. Tak for en super blog med masser af inspiration:)

  Mvh Jeanette

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Jeanette.

   Da jeg lavede videobloggen her, var det Tromborgs mineral pudder jeg brugte. Nu bruger jeg Jane Iredales mineral pudder, da resten af mit makeup er fra det mærke. Tromborgs er lidt lettere i dækningen syntes jeg, og Jane Iredales lidt mere dækkende, men begge rigtig gode ♡ Husk en god fugtspray over, så ser huden mere naturlig og frisk ud : )

   Stort knus herfra ♡
   – Karolina

   Svar
 2. Lise siger:

  Hej smukke

  Tak for et virkelig fint indlæg..
  Jeg bruger selv Rudolph care men overvejer at gå al in på olier mm..
  Jeg har set på disse produkter, men jeg kan ikke finde ud af, hvad der vil være bedst.
  – Raw gaia: https://rawgaiabyjessica.com/products/the-msm-organic-beauty-ritual?variant=20934076357
  – ISUN: https://www.beautyhabit.com/collections/isun , http://birgittemagnussen.no/dette-er-serumet-som-har-alt/
  – Dr. Alkaitis: https://alkaitis.com/organic-purifying-facial-cleanser/

  Min hun bliver nemt feddet og har tendens til mange urenheder efter at jeg stoppede med p-piller for snart 3 år siden og det har endnu ikke lykkes mig at finde en form for hudpleje, hvor jeg synes, at min hud er lækker efterfølgende..

  Jeg glæder mig til at høre fra dig..
  Og igen tak for fede tips og nogle gode forløb <3

  Kram Lise

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej smukke!

   Jeg har selv været rigtig glad for at bruge olierne, og bruger dem stadig meget. Dog kombinerer jeg olierne med lækre hudpleje produkter nu, da min hud er mere krævende her i mine 30’ere, end i mine 20’ere : ) Hvis man har krævende- eller problem-hud, kan det være en god ide at gå til en dygtig kosmetolog, da de ofte hurtigt kan gennemskue hvad præcis din hud har brug for. I KBh anbefaler jeg Anitafalslund.dk, som også giver online konsultationer. Hun bruger ikke øko produkter dog, men produkter af høj kvalitet som sparer på en del skidt 😉 Og så er hun super dygtig.
   De produkter du deler kender jeg ikke personligt, men umiddelbart syntes jeg at de ser lækre ud. Jeg køber selv mange af mine olier hos Chleopatra.dk, de har et lækkert udvalg af olier i god kvalitet til gode priser. Og det er en dansk side : )

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar
 3. Line siger:

  Hej smukke karolina ❤
  Hvad er din holdning til Nilens jord makeup? De er jo både parfumeri og parabenefri. Men kom til at tænke på om de også er kemifrit, har nemlig brugt det mærke i mange år. Hvordan kan man se om det er kemifrit??

  Og så vil jeg lige høre om du har et godt alternativ til skyllemiddel til vasketøj, sengetøj og håndklæder. For det irriterer vel også vores hud hvis vi vasker det med skyllemiddel fuld af kemikalier. ?
  Hvad gør du? ?

  Knus ❤?

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Line.

   Nilens Jord er måske en smule bedre end de typiske produkter, men mener ikke at de er meget bedre. Du kan prøve at kigge på indholdet. Det bedste er at gå efter mærker som du ved er uden de værste syndere eller gå efter økologi. Det er ikke en garanti for at det er helt uden skidt, men det er en garanti for, at der er en hel del mindre af det. At en produkt er parfume eller parabenfri, siger ikke rigtigt noget om, mængden af skidt og de mærkninger er ret misvisende, for så er der ofte bare andet skidt i.
   Jeg bruger personligt i øjeblikket makeup fra Jane Iredahl eller Organic Glam fra The Organic Pharmacy. Heller ikke 100% fri for skidt, men det er efter min mening begrænset mest muligt, uden at gå på kompromis med lækkerheden og brugervenligheden.

   Ift. skyllemiddel, bruger jeg det faktisk slet ikke. Bruger vaskepulver i flydende form, med mild duft, som jeg køber på Helsam.dk og bruger mærket Sonett. De laver også skyllemiddel.

   Stort knus herfra ♡
   Karolina

   Svar
 4. Anne Nielsen siger:

  Hej Karolina,

  Faldt over din super skønne blog igår.

  Har lige et spørgsmål – er den solpudder du bruger Tromborg en creme blush? Hvis den er, hvordan påfører du den så; før eller efter foundation? Påføres det efter, kommer man jo til at kage rundt i sin mineralpudder… 🙂

  Selv er jeg afhængig af Jane Iredale’s produkter. De er fantastiske! Specielt denne pudder: http://www.pureshop.dk/jane-iredale/purepressed-base-spf20-golden-glow-refill og som solpudder en af disse: http://www.pureshop.dk/jane-iredale/blush-bronzer/sunbeam eller http://www.pureshop.dk/jane-iredale/blush-bronzer/moonglow

  Skulle du anbefale ét produkt som ansigtscreme/serum/olie at have under sin solcreme, hvad skulle det så være (har normal/tør) hud. Vil så gerne nøjes med så få produkter som muligt 🙂 Efter at have læst din blog overvejer jeg jojoba olie, men hvilken?

  Og hvad for en solcreme med spf 50 vil du anbefale? Har ekstremt meget hyperpigmentering… Pt anvender jeg La Roche Posay, men måske er Tromborgs en idé?

  1000 tak for en helt ekstremt inspirerende blog!!

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Anne

   Tusind tak for din besked – og stort velkommen på bloggen ♡

   Jeg bruger ikke en creme blush; jeg kan ikke rigtigt finde ud af at bruge den ovenpå en mineralpudder ;), så jeg bruger en solpudder i pudder form. Jeg har selv brugt Jane Iredahl’s makeup, det er kanon lækre produkter ♡

   Jeg er vild med solcremen til ansigtet fra Rudolph Care. Den kan du få i faktor 50, jeg har dog kun prøvet faktor 15 (måske der er forskel). Den fugter super dejligt, så den er genial alene.

   Er den ikke for dig, kan du evt. bruge Açai Anti-ageing Facial Oil som er SÅ lækker; en intensiv fugtbooster, rig på vitaminer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter.

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar
 5. Katrine siger:

  Hej Karolina!
  Har lige et par spørgsmål ang. kemifri makeup. 🙂
  Hvilken mascara vil du kunne anbefale?
  Hvilken øjenbryngel vil du kunne anbefale?
  Hvad synes du generelt om Tromborg?
  Er der et mære som du kan anbefale?

  Undskyld alle de spørgsmål. 🙂 Har været på udkig efter kemifri makeup men synes det er rigtig svært at finde noget. 😉

  Knus Katrine

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Katrine!

   Tusind tak for dine spørgsmål ♡

   MASCARA:
   Jeg elsker Lavera’s Deep Darkness – den minder om Dior Show; stor tæt børste og giver max volume og nem at bruge – men er økologisk.
   Du kan købe den her: http://www.helsam.dk/templates/product.asp?ProductGuid=22552&GroupGuid=204345

   Og jeg har netop købt og teste BareMinerals Lash Domination, som har en underlig snoet gummibørste – men faktisk er ret genial! Den giver lange, fyldige vipper og samtidig spreder dem vipperne (men ikke lige så ‘fint’ som Deep Darkness (som er mere dramatisk fylde bare)
   Du kan købe den her: http://ezzence.dk/bareminerals-lash-domination-volumizing-mascara.html#aw_source=ps-1c35987b-3b98-43b7-8053-7f9d5b793f1f

   ANDRE MÆRKER:
   Jeg kan godt BareMinerals, YoungBlood (alle produkter er gode men ikke øko), Organic Glam (øko, lækre og luksus for huden), Lavera (billigste men også vildt godt – bortset fra deres foundation / pudder) m.m.

   De fleste mærker kan købes på nettet.

   Tromborg laver gode lipgloss, men deres øjenskygger er jeg ikke sååå vild med. Syntes de smatter lidt 😉

   Jeg skriver en blog med mere om kemifri makeup snarest – for det er et større emne! : D

   Stort knus, Karolina ♡

   Svar
 6. Trine siger:

  Hej Karolina

  Hvilken olie eller fugtighedscreme vil du anbefale at bruge under mineralpudderen?

  Mvh Trine

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *