LAD OP ELLER KØR TØR

Lad op - eller kør tør!

Lad op eller kør tør: Hvilken vælger du når energien daler?

Tager du en pause og lader op, når du mærker at energien bliver lav? – eller træder du endnu hårdere på speederen for at følge med?

Jeg er omgivet af stærke, inspirerende power-mennesker i mit liv. Særligt én ting har jeg lagt mærke til at de har til fælles: De er fantastisk dygtige til mange ting. Men også til, at dunke sig selv i hovedet og af og til kæmpe imod – når energien er lav.

Når jeg nu tiltrækker mennesker  med denne egenskab, så bunder det selvfølgelig i, at det er en evne jeg også selv har mestret til perfektion! Og jeg skal være ganske opmærksom, for ikke at lade min indre kritikker få overtaget igen.

Jeg står selv i massiv udvikling lige nu, min business er en kæmpe succes og jeg får tilbud om bog-kontrakter og om at være med i tvprogrammer. Det går stærkt og der er mange ting jeg skal tage stilling til og mange ting at nyde! Det er super fedt og jeg elsker hver en del af det – men det koster også en masse kræfter!

Lad op (Ja ja det kan jeg gøre når der er tid..)

I sidste uge var jeg FÆRDIG i kroppen og i hovedet kl. 14 –  hver dag..

Midt på eftermiddagen var jeg virkelig så træt, at jeg var klar til at hoppe i seng! Meget skræmmende for mig – da jeg elsker min ellers høje energi og er helt afhængig af den. Jeg røg lynhurtigt tilbage i min gamle rille, med at føle mig forkert over det.

Når vi rammer muren – eller måske nærmere; når vi føler at vi er løbet helt tør for brændstof: Er der kun en eneste ting der tæller og dur: Og det er os selv og at vi får ladet op!

(Ikke først når vi liiige er færdige med et eller andet – men når der er brug for det!)

Heldigvis kender jeg den gamle smøre med at dunke sig selv i hovedet og føle sig forkert, ikke være god nok osv.. så jeg fik den stoppet øjeblikkeligt.

Lad op fordi du er awesome!

Det er så vigtigt at vi er kærlige og forstående overfor os selv her.

Jeg måtte minde mig selv om, at jeg ikke er busted kl. 14, fordi at jeg gør noget forkert – det er fordi at jeg farer derud med 180 km i timen med mine vilde projekter og min store passion! Fordi jeg har været AWESOME og udrettet kæmpe store ting – og derfor skal jeg have ro og fred til at lade op!

Vi kan vælge at stritte imod og kæmpe – fordi verden omkring os forventer at vi kører i et vist tempo hele tiden – eller vi kan vælge, at gøre dét der er brug for: Nemlig at lade op.

Lad op! - eller løb tør for strøm..

Hvilken bil er du…?

Lad mig give dig et visuelt billede på, hvad der er på spil, når du føler dig helt tom for energi (og bare vil gemme dig under dynen):

Se dig selv som en bil. Ikke bare hvilken som helst bil, men en kæmpe stor 12 cylinders Mercedes med hestekræfter som en rumraket. Den kan køre rigtig stærkt. Den kan accelerere fra 0 til 180 km/t på ingen tid.

Men den bruger også en hel masse brændstof. Og den har en stor tank.. og det tager derfor laaang tid at tanke og du bliver nødt til at tanke ofte (medmindre du bare holder i garagen selvfølgelig..).

Kører du langt på literen?

Det er noget andet med en lille bitte citybug som en Citröen C1.

Den kører ikke så stærkt.. og det tager en god portion tålmodighed at få den op på bare 80 km/timen.. Den kører helst slet ikke så stærkt. Den har det bedst med at tøffe roligt afsted på de kortere afstande. Den tager sin tid. Og den overhaler ikke ret mange. Til gengæld kører den langt på literen. Og du behøver ikke tanke ret ofte.

På samme måde er det med os mennesker.

Du kan vælge at leve dit liv som en Merecedes eller som en C1’er. Når du vælger at leve dit liv som en Mercedes og køre i overhalingsbanen – så indebærer det også, at du tager dig den nødvendige tid til at lade op og tanke energi – og at du gør det oftere. Lige så ofte du har brug for faktisk.

Du kan ikke leve eller køre med en Mercedes’ power og en C1’ers brændstof forbrug.

Det er enten eller.

Så dagens budskab til dig er: Lad op – eller løb tør for brændstof! – og jo hurtigere du har tænkt dig at køre, jo mere brændstof skal du bruge og jo oftere og længe skal du have tanket ny energi på! 🙂 – og gør det endelig med virkelig god samvittighed og nydelse.

Husk også at planlægge det. Det nytter ikke noget at tro, at du kan køre 180 km/t i en uge i træk, uden stop..

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
4 replies
 1. Amalie siger:

  Puhh, kender det alt for godt. Jeg er så træt for tiden, jeg trænger virkelig til en dag HELT for mig selv, hvor jeg kan tage tingene i liiige præcis det tempo, jeg har lyst til – eller til at lave ingenting. Synes, jeg har planer hele tiden!
  Håber snart, der kommer sådan en dag. 🙂

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej smukke! Tak for din kommentar! Super godt at du mærker hvad du har brug for 🙂 Jeg får sådan en lyst til at spørge dig; Hvad nu hvis vi antager, at du selv har 100 % kontrol over dit liv og dine dage – hvad kunne du allerede nu gøre, for at give dig selv sådan en dag?
   (Her er det enormt vigtigt at tænke i muligheder – fremfor begrænsninger, som vi hurtigt kan komme til ♡)

   God fornøjelse smukke ♡

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *