LYSTERAPILAMPE TEST

Lysterapi Lysterapilampe Test Needlite

Lysterapi Lysterapilampe Test Needlite

Lysterapilampe test

Jeg har brugt lysterapi i flere år og jeg er kæmpe fan: En lysterapilampe er intet mindre end genial!

En af de typiske barrierer imellem dig og en sund livsstil, er manglede energi og overskud. Det er selvfølgelig nødvendigt at skabe et helhedsbillede af din livsstil, men én ting kan du gøre allerede nu, som vil booste dit energiniveau og også dit humør, markant. Og det er at anskaffe dig en lysterapilampe. Også kaldet en dagslyslampe.

Vi får simpelthen ikke nok dagslys her i Danmark, og de fleste af os, får ikke engang nok dagslys om sommeren, hvor vi gemmer os indendørs eller bag solbriller.

Jeg har lavet en lysterapilampe test, efter stor efterspørgsel, da jeg havde skrevet bloggen om vintertræthed. Her fortæller jeg om, hvor fantastisk et redskab en lysterapilampe er. Og I spørger naturligvis om, hvilken I så skal vælge. Det er et rigtig godt spørgsmål, der er nemlig flere ting du skal være opmærksom på.

Hvad er en lysterapilampe godt for?

En lysterapilampe kan bruges til behandling af vinterdepressioner, men også den temmelig udbredte vintertræthed. Derudover kan den faktisk med fordel bruges hele året rundt, da mange af os bruger de fleste af vores dagtimer indedørs, hvor vi ikke får glæde af solens gavnlige stråler.

En lysterapilampe giver simpelthen dit humør og din energi, et ordentligt boost – der kan mærkes efter bare få dage! Og det kræver ikke engang at du skal foretage dig noget, andet end bare lige at tænde den.

Hvordan virker en lysterapilampe?

En lysterapilampe efterligner solens gavnlige stråler (ikke de skadelige). Det eneste du skal gøre, er bare at sætte dig foran den, tænde den og så ellers gøre det du plejer; drik din morgenkaffe, læg makeup eller tjek din email imens.

Sidder du helt tæt på (ca. 30 cm afhængig af lampen), kan du nøjes med at sidde foran den i en halv time hver morgen. Sidder du længere fra den, kan du have den stående som kontorlampe på dit skrivebord.
Undgå at bruge den sent på eftermiddagen og om aftenen, da den derved kan forstyrre din søvn.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge din lysterapilampe?

Der er forskel på design, kvalitet og især brugervenlighed.

Det kan godt betale sig at betale lidt mere, end jeg gjorde for min første og noget kluntede model. Den var så stor og grim, at jeg måtte pakke den væk efter brug, og det resulterede altså i, at den ikke blev brugt ofte nok.

Der var heller ingen lysdæmper på, det betød at snart jeg tændte den, fik jeg fuld power på lyset, helt sikkert effektivt, men ikke super behageligt for øjnene.. Jeg fortrækker derfor en lysterapilampe med lysdæmper funktion, så man kan skrue op og ned for lyset, efterhånden som øjenene vænner sig til det.

Lysterapi Lysterapilampe Test Innolux Tokio

Den nye lækre Innolux Tokio lysterapi- og arbejdslampe

Næste ting er, at lysterapilampen efter min mening, gerne må være så lækker i designet, at du har lyst til at have den stående fremme.

Eller skal du i hvert fald vælge en som er tilpas lille, så den er nem at tage frem og pakke væk.

Den ene af lamperne jeg bruger, er den nye lækre Innolux Tokio lysterapilampe. Den er faktisk så lækker i designet, at den ligner en almindelig skrivebordlampe, så du kan have den stående på dit skrivebord, uden at skulle forklare til alle kollagerne, hvad det er for en besynderlig dims du har stående der.

Men jeg tror at du bliver så glad for virkningen, at du ikke vil kunne lade være med, at dele det med alle!

De 3 vigtigste ting din lysterapilampe, efter min mening, skal have:

 • 10.000 lux (lysstyrken måles i lux)
 • Lysdæmperfunktion
 • Et lækkert design

Hvilken lysterapilampe skal du vælge?

Det kommer helt an på, hvorhenne du skal bruge den og om du vil nøjes med, at bruge den som et boost henover din morgenkaffe f.eks., eller om du vil have den stående fast på dit skrivebord.

Jeg har personligt 3 lamper, som jeg elsker og bruger ofte, og det er disse 3 jeg vil dele med dig i dag. Du kan dog bare nøjes med en (hvis du kan vælge!).

Lysterapilampe test: De her 3 lamper elsker jeg!

De her 3 lamper er dem jeg selv bruger til dagligt, og som jeg elsker! Alle 3 har en lysstyrke på 10.000 lux, som de gerne skal have. Vælg den der passer bedst til dit behov og din smag.

Jeg har også testet dem på 3 veninder, som alle er lige så begejstrede som jeg.

SunBliss-Lysterapi-Lampe-Lysterapi-medium.dk.png

NatureBright SunBliss lysterapilampe og solopgangs-simulator

På mit natbord har jeg denne lille SunBliss lysterapilampe. Den har solopgangssimulator, så den kan bruges som et blidt og lækkert vækkeur. Den er kun 12×12 cm og 3 cm bred, så den er også genial til at flytte rundt med, have med i tasken eller med på ferier og weekendture. Så hvis du skal bruge den som vækkeur og / eller en “rejse-lysterailampe”, er SunBliss genial.

3 bedste ting ved SunBliss lysterapilampe:

 • Fylder næsten intet!
 • Indbygget vækkeur og solopgangs-simulator.
 • Lysdæmper og timer.

Pris: Omkring 1.595 kr

Køb SunBliss lysterapilampen hos Lysterapi.dk

Innolux-Tokio-Lysterapi-medium.jpg

Innolux Tokio lysterapilampe og arbejdslampe

På mit skrivebord har jeg en Innolux Tokio lysterapilampe. Den giver et super behageligt arbejdslys, som du kan sidde ved hele dagen, det kan nemlig nemt justeres i styrke og farve – og kan faktisk bruges om aftenen også. Derudover har den et usb stik, så du kan oplade din mobil i lampen, det er skisme smart! Den har 10.000 lux 20 cm fra lampen, men bruger du den det meste af dagen på dit skrivebord, skal du bare have den stående i en afstand som en almindelig lampe. Du kan vippe hovedet op, så den lyser direkte på dig, hvis du vil have ekstra lys. Det anbefaler jeg at du lige gør en times tid, først på dagen.

Ønsker du en super lækker lysterapilampe, der ligner en almindelig lampe og som du kan have stående fast på skrivebordet, enten i hjemmet eller på arbejdet, anbefaler jeg Innolux Tokio.

3 bedste ting ved Innolux Tokio lysterapilampe:

 • Super lækkert design
 • Lysdæmper og flere farvefunktioner (også aftenfunktion)
 • Indbygget oplader til f.eks. din smartphone

Pris: Omkring 1.300 kr

Køb Innolux Tokio lysterapilampen hos Lysterapi.dk


needlite-lysterapi-lampe-medium.jpg

Needlite lysterapilampe og arbejdslampe

Det her er luksus modellen over lysterapilamper, i lækkert dansk design. Det afspejler prisen også. Jeg bruger dem her, på hver sin side af min iMac (Designet matcher på en prik!). Det ser ikke bare super lækkert ud, men giver også det lækreste arbejdslys! Som om det ikke er nok, så kan den styres fra en app på din iPhone, og du kan endda indstille den til at tænde og slukke automatisk når du kommer og går. Du kan også regulere lyset og tænde og slukke, bare ved at berøre lampen, der er ikke engang brug for en kontakt.

Den her lampe er til dig, der vil have det absolut lækreste design og vil have en lampe der er skabt til at matche din iMac.

Needlite lysterapilampen ser du på billedet øverst på bloggen.

3 bedste ting ved Needlite lysterapilampe:

 • Super lækkert dansk design. Dette er overklassen hvad lysterapilamper angår!
 • Lysdæmper og tænd/sluk blot ved berøring.
 • Kan styres fra din iPhone.

Pris: Omkring 3.995 kr (indeholder 2 stk)

Køb NeedLite lysterapilampen hos Lysterapi.dk

 

Jeg er sikker på at du vil elske den virkning som lysterapi har på dit humør og din energi!

Prøv det gerne af og del endelig herunder i en kommentar, hvordan det virkede for dig; Jeg glæder mig så meget til at høre fra dig!

Rigtig god fornøjelse!

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
6 replies
 1. Helene siger:

  Elsker de anbefalinger og tips du kommer med, de altid så brugbare! Tak 🙂

  Du delte i din instagram story en dagslys lampe som du har i loftet? Hvad er det for en?

  Kh. Helene

  Svar
 2. Karen siger:

  Hej Karolina. Jeg købte tokio lampen for et par uger siden fordi du anbefalede mig den og den er jeg bare glad for!! Det er helt vildt som det mærkes, du har helt ret: energien får virkelig et løft! og så uden at foretage sig noget. Tak for den fine anbefaling 🙂
  Kh. Karen

  Svar
  • Karolina siger:

   Hvor er det bare fantastisk at høre Karen ♡
   Det hører jeg fra alle der prøver lamperne, de er virkelig effektive! Både min familie og veninder bruger dem flittigt 🙂

   Stort knus herfra ♡
   – Karolina

   Svar
    • Karolina siger:

     Hej Maja.

     Tak for dit spørgsmål. Det kommer an på hvad du skal bruge den til. Jeg vil sige Needlite hvis du dagligt arbejder ved et skrivebord og ellers Tokio lampen som også kan stå fremme, hvis du ikke lige har et skrivebord hjemme, fordi den ligner en almindelig lampe.

     Kh. Karolina

     Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *