Jeg har ALDRIG NOGENSINDE været på et forløb eller taget et kursus, der har været så sindssyg gennemført, som det du har formået at levere på de sidste 6 måneder.

Jeg har lært hvad det er sundt og godt for mig og bliver bedre dag for dag til at passe på mig selv, ved at nære mig selv fysisk, psykisk og spirituelt på den sunde kærlige måde. Jeg kan varmt anbefale alle dette forløb, da det er så givende og sætter livet i et helt nyt og fantastisk lys. Jeg har fået en gave for livet. Tak for det fantastiske Karolina.

Det her forløb har gjort en verden til forskel for mig. Jeg vidste rigtig meget om kost og motion før jeg startede, faktisk så meget at min krop og jeg var forvirrede og slaver af alt den viden… Dette forløb har givet mig ro og jeg er vendt tilbage i min krop og kærligheden til mig selv på et helt andet plan.

Jeg har virkelig lært at elske min krop. Det vilde er at det aldrig har været nemmere at holde figuren eller formen, end efter Finally Fit forløbet. Jeg er dybt taknemmelig for dig Karolina.

Jeg har endelig tabt mig de sidste kilo jeg har arbejdet for så længe! Især om maven som jeg har været så ked af. Ikke ved hjælpe af kure og restriktioner. Men ved hjælp af nydelse og selvkærlighed.

Jeg har aldrig nogensinde taget et forløb eller deltaget på et kursus, der har været så gennemarbejdet både i materiale og vejledning. Jeg føler virkelig, jeg har fået value for money og MEGET MERE TIL!

Jeg har simpelthen fået så meget guld og så mange nøgler på dette forløb, som gør, at jeg idag føler mig som en langt bedre udgave af mig selv på alle planer.

Du har virkelig formået at skabe de tryggeste rammer, hvor jeg bare har følt mig set, hørt og forstået – KÆMPE tak for det!

Den bedste ting ved forløbet må være, at jeg fik det ud af forløbet, som jeg i første omgang ønskede. Nemlig; et naturligt forhold til mad – med min appetit som et indre kompas. Før var jeg meget trøstespisende og afhængig af at dulme med usunde sager på dagligt plan, samtidig var jeg meget generet af den efterfølgende dårlige samvittighed og jeg befandt mig vitterligt i en ond spiral.

Dine ord og din grundige måde at formidle tingene på i forhold til at komme omkring det hele menneske, den er virkelig beundringsværdigt. Jeg giver ikke en skid for de mennesker, der kun arbejder på et overfladisk plan, fordi deres resultater så fint viser, at ændringerne kun er kortvarige. Jeg kan virkelig mærke, at denne rejse vi har været på her indbyder til en LIVSVARIG opgradering. Og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg valgte at give mig selv denne gave.