ROSENROD: HUMØR & ENERGI BOOSTENDE MIRAKEL

Rosenrod Artic Root | KarolinaKaersner.com

Rosenrod er et sandt mirakel middel til dig der ønsker et humør- og energiboost!

Nogle dage har vi bare brug for en hjælpende hånd. Energien kan være lav, humøret er måske røget med derned og måske er du en af dem, som har tendens til en vinterdepression nu hvor de mørkere måneder kommer snigende.

Jeg har et humør-boostende mirakel som jeg MÅ dele med dig!

Det hjælper mig når jeg har brug for at præstere lidt ekstra på de travle dage, eller når vinteren tager toppen af energien.

Det er selvfølgelig ikke det eneste du bør gøre; kost, træning, søvn og vitamin-mangel, har også stor indflydelse på dit humør og energi-niveau. For slet ikke at tale om dine tanker..

Men nogle gange har vi altså brug for en kærligt spark bagi – og der er rosenrod altså genialt.

Rosenrod  til vikinger og vinterdepressioner

Det siges at vikingerne tyggede i Rosenrod, når de skulle ud på deres lange togter for at holde sig vågne (- det er altså misbrug.. du skal stadig have din søvn ;-))

Mærket på billedet er klart min rosenrod-favorit; “Artic Root”.

Tag 2 stk. morgen og 2 stk. ca kl. 13-15 (tages de senere, kan de forstyrre din søvn).

Efter 2-3 dage burde du kunne mærke markant forbedring.

Når du mærker at din energi topper, kan du trappe dosis ned til 1-2 stk. pr. dag.

Tages i højst 3 uger af gangen og mindst 1 uges pause imellem.

Bliver du så frisk, at du får problemer med at sove, så tag dem tidligere eller lavere dosis.

Rosenrod hjælper mod sukkertrang, vinterdepression og lav energi/træthed – og støtter desuden kroppen til bedre at håndtere stress.

Jeg anbefaler dog kun at tage rosenrod, i kortere perioder.

– og nyd så lige vinteren! Det er så dejligt når det er koldt udenfor, at pakke sig ind i tæpper, tænde stearinlys og drikke the ♡

Artic Root rosenrod kan købes i din lokale helsekost eller hos Helsam

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
8 replies
 1. Mette siger:

  Hej Karolina,
  Jeg har netop søgt en del på nettet omkring rosenrod og Arctic Root, da jeg har brug for et lille boost – både til min energi og til mine tanker. Har lidt stressbetinget angst og har læst, at dette skulle være et godt skub.
  Jeg har taget 2 piller i 3 dage nu fra om morgenen og jeg synes ikke, at jeg mærker den helt vilde forskel. Du skriver i dit indlæg (til trods for at det er af lidt ældre dato), at du tager 2 om morgenen og 2 først om eftermiddagen hvorefter du trapper ned igen. Men på æsken står der 2 piller om dagen, som ikke må overskrides…. Har du erfaring med, at der går lidt flere dage inden det optages rigtig i kroppen?
  Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  Tak for en dejlig inspiration.

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Mette.

   Tak for dit fine spørgsmål : ) Ja det er helt normalt at der går lidt tid før det virker optimalt. Det er et naturligt tilskud, og derfor virker det først optimalt efter en uge eller to. Du kan roligt tage 4 stk om dagen i den første periode. I DK har vi en meget forældret lovgivning omkring ADT og det betyder at de ikke må skrive højere doser på end de gør.
   Stort knus herfra ♡

   Svar
   • Mette siger:

    Tusind tak for dit hurtige svar Karolina, det sætter jeg stor pris på 🙂
    Det vil jeg forsøge mig med. Nu står sommerferien for døren og jeg tænker, at det kunne være en dejlig tid at finde lidt ekstra energi i – og måske få min krop stresset lidt ned. Kender du mere til rosenrod i forbindelse med stressbetinget angst? Min krop reagerer altid fysisk, når jeg bliver for stresset. Lige i øjeblikket er det desværre med ondt i maven, lidt lettere kvalme og svingende appetit. Så bliver jeg bekymret for, om jeg fejler noget alvorligt, når det står på over længere tid og på den måde mærker jeg angsten/bekymringen.
    Må du få en dejlig dag <3

    Svar
    • Karolina siger:

     Selv tak stjerne ♡ Rosenrod kan sagtens have en positiv virkning, da det netop påvirker vores humør og følelser også. Det hjælper også kroppen til bedre at håndtere stress. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hverken Rosenrod eller andre hjælpemidler, er en varig løsning på ‘problemet’, men nærmere en støtte til dig, mens du tager dig af selve årsagen bag; at du er for stresset.
     De symptomer du beskriver, kunne meget vel være et nødråb fra din krop om, at den har brug for en seriøs timeout. Det er signaler du skal tage meget seriøst. Det positive er dog, at du er blevet opmærksom på det, inden du er blevet lagt ned med et stressknæk, og derfor kan nå at skifte retning.

     Stort knus herfra ♡

     Svar
 2. Rikke siger:

  Er dette produkt bedre end andre produkter, der indeholder rosenrod osv? Har lige købt dem – glæder mig til at prøve dem:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *