SELVKÆRLIG BESKED TIL DIG: DERFOR FØLER DU DIG TOM, PASSIV OG PÅ STAND-BY LIGE NU

Selvkærlig besked til dig | Karolina Kærsner

Selvkærlig besked til dig: Derfor føler du dig tom, passiv og på stand-by lige nu.

Jeg har en selvkærlig besked til dig. Ser du på det seneste har jeg hørt fra mange, blandt andet på Instagram og på Facebook, at de oplever at føle sig ‘tomme’, demotiverede og uden retning lige nu. Det er hverken ikke så underligt eller negativt.

Tværtimod vil jeg sige, at det er helt ok, hvis du føler dig lidt tom eller en smule ‘passiv’ lige nu. Som om at din indre GPS, har sagt ‘Beregner ny rute’ og du nu venter på, at den nye rute viser sig. Som om at den gamle rute, den gamle måde at gøre tingene på, bare ikke er dig længere.
⠀⠀
Vi er i en tid, hvor der sker store skift, på mange planer. Vi modtager rigtig meget information, på mange forskellige niveauer. Det kan ikke bare omsættes til handling straks. I så fald, vil vi havne i den pulje, som bare naivt og uvidende, følger med mængden. Og du er mere end en medløber. Tro mig. Eller endnu bedre; tro på dig selv.

Vi der lever vores liv, med både hjerte og sjæl, skal også ‘mærke’.

Alt hvad der ikke er det rigtige for os, hvad der ikke er ægte eller nærende, tolerer vi ikke længere. Vi har hævet vores standard for, hvordan vi gerne vil leve vores liv og hvordan denne verden skal være – og det tager tid, at lære at navigere i nyt land.

Så vid at det er helt ok, hvis du ikke er klar til handling endnu. Eller har svar endnu. Bare fordi du ikke handler, betyder det ikke nødvendigvis, at du er passiv. Du er i fulde gang, selvom at det kan føles som om, at du står stille. Det nye spirer i dig og kommer op til overfladen, når tiden er inde.

Indtil da – brug din tid på det her:

Tag dig virkelig godt af dig selv ♡ På en selvkærlig og overkommelig måde (Du ved godt, hvor du har forsømt dig selv). Det har aldrig været vigtigere, at værne om din energi og din sundhed. Jo bedre du har det, jo mere fyldt op du er, jo nemmere bliver det for dig, at sætte handling på, når tiden er inde.
⠀⠀
Og skønne, tag ikke livet helt så seriøst, som du måske gør. Vi må gerne nyde og have det sjovt, selvom at vi står i store ting, ikke ved hvad næste step er og meget føles vigtigt – og er det ♡ Vi er her først og fremmest for at lære, lege – og leve livet ♡
⠀⠀

Selvkærlig besked til dig ♡ Karolina Kærsner
Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
4 replies
 1. Susanne N. siger:

  Tak for den og for alt du deler 😍 Utrolig så rigtigt du altid rammer ☺️ knus Susanne (fra forløbet sidste år)

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Susanne.

   Tusind tak for din kommentar ♡
   Hvor er det dejligt at høre fra dig kære! Skønt at den kunne bruges – tak : )

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar
 2. Signe siger:

  Den her besked kom på det helt rigtige tidspunkt !! Tak Karolina ! Lige hvad jeg havde brug for 💝

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *