SLIP DIN VINTERTRÆTHED

Slip din vintertræthed

Slip din vintertræthed

Slip din vintertræthed med disse 2 simple tricks.

Slip din vintertræthed nemt med disse to simple tricks jeg vil introducere dig for i dag.

Jeg tror at vi alle kender til, at kunne savne sommerens høje energi og høje humør, her i de kolde og mørke måneder.

Nogle af os mærker blot et let dyk, mens andre virkelig kæmper med lav energi, træthed, og måske tristhed og vinterdepression. Uanset hvilken kategori du befinder dig i, kan du gøre en masse for at booste både din energi og dit humør markant. Og det kræver ikke engang ret meget af dig.

De to nemmeste tricks, som kræver minimalt af dig – fordi ja når energien er i bund, så orker vi jo ikke at skulle foretage os en hel masse vel.. – vil jeg dele med dig her.

Inden jeg gør det, vil jeg dog lige – for en god ordens skyld – minde dig om, at der ikke findes nogen kur mod træthed – ud over at lade op! Ment på den måde, at vi ikke skal forsøge at bekæmpe kroppens råb på en pause. Det har vi brug for – og vi har brug for flere af dem når det er vinter, når vi har travlt eller når vi præsterer meget.

Stimulanser.

Stimulanser som sukker, cola, energidrikke og kaffe, kan virke fristende. Men her vil jeg invitere dig til at tænke på dem, som om at du tager fra dét energi-lager, du skal bruge i morgen. Se på det, som om at du bruger næste måneds løn, denne måned. Det bliver ikke en ret sjov næste måned så.. På samme måde er det med din energi, hvis du tvinger mere energi på banen, ved f.eks. at spise en masse sukker og drikke 5 kopper kaffe; tager du af de resourcer du skal bruge senere. Din konto går i minus, og du vil ende med at føle dig endnu mere træt.

Du må derfor sørge for at lade op, når du føler dig træt.

Og derefter, kan du bringe denne hjælpe-kombi på banen, hvis mørket begynder at dræne dig eller du har brug for et lille boost i en kort periode.

Så altså først:

Dernæst:

Slip din vintertræthed med denne kombi

 

Slip din vintertræthed – Trin 1: Lysterapi

En lysterapi lampe efterligner solens gavnlige stråler, og giver derfor dit humør og din energi et ordentligt boost. De bruges til behandling af vinterdepression, men kan altså lige så fint bruges til at bekæmpe almindelig vintertræthed.
Det eneste du skal gøre, er at stille den foran dig (jo tættere på jo bedre) og så kan du ellers drikke din morgenkaffe, lægge makeup eller tjekke din email imens. Sidder du helt tæt på (ca. 30 cm afhængig af lampen), kan du nøjes med at sidde foran den i en halv time hver morgen. Sidder du længere fra den, kan du have den stående som kontorlampe på dit skrivebord.
Undgå at bruge den sent på eftermiddagen og om aftenen, da den derved kan forstyrre din søvn.
Jeg bruger den geniale lille og super effektive SunBliss lysterapilampe fra Lysterapi.dk.
Se hvilke lysterapilamper jeg anbefaler her 

 

Slip din vintertræthed – Trin 2: Rosenrod

Rosenrod er et naturligt tilskud, der ikke arbejder imod og presser kroppen, men derimod arbejder med kroppen, og hjælper med at skabe balance i nervesystemet.
Det er super effektivt, kan købes i de fleste helsekostbutikker og virker ret hurtigt.
Du kan læse mere i min blog om rosenrod her →

 

Prøv gerne denne kombination af, og del meget gerne herunder i en kommentar, hvordan det virkede for dig!

Har du nogle gode råd til hvordan man kan slippe vintertræthed? Del også gerne dem!

 

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
5 replies
 1. Tanja siger:

  I forlængelse af dit råd om lysterapi vil jeg bare anbefale Fitnessworld, hvor de kalder det Beauty Angel. 100 kr pr mdr for fri afbenyttelse. Jeg er så glad for at have opdaget det ?

  Svar
  • Karolina siger:

   Tak for dit tip Tanja ♡

   Jeg kender ikke Beauty Angel lys og ved ikke om det har samme effekt, men det er da værd at undersøge hvis man træner der. Personligt er jeg dog vild med at det ikke er noget jeg skal bruge ‘ekstra’ tid på, men at jeg kan få min ‘lysterapi’ når jeg alligevel sidder ved mit skrivebord : )

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar
  • Karolina siger:

   Hej Line.

   Mærket er egentlig mindre afgørende. Det du skal se efter, er at den skal have mindst 10.000 lux, og se på, på hvilken afstand den giver 10.000 lux. Køber du en meget kraftig, kan du nøjes med at sidde kort tid ved den, køber du en svagere en, skal du sidde flere timer – hvilket jeg gør i øjeblikket, da min er en gammel umoderne sag. Så snart jeg finder den nye jeg skal have, deler jeg i en blog herinde : )

   Stort knus herfra ♡
   ~ Karolina

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *