VIDEOBLOG: JUICE ME UP! SÅDAN LAVER DU LÆKRE SUNDE JUICER

Juice me up!

Juice me up: Fordi sundhed skal være simpelt!

..og netop derfor elsker jeg at juice!
Jeg elsker da også at spise grøntsager – og det skal vi selvfølgelig stadig.. – men ærlig talt, så lykkedes det mig bare ikke altid at få 1 kg grønt om dagen… Så er de grønne juicer et lækkert supplement!

Juice Tips

I videoen bruger jeg min slowjuicer Witt by Kuvings. Den er i den dyrere ende (2.999,- i Elgiganten).
Du kan se i videoen, hvordan juiceren rengøres: Se hvordan juiceren rengøres.  Jeg gør dog gerne det, at jeg fylder håndvasken med vand og smider det alle delene i, vasker det og bagefter skyller det af. Efter min mening er den ret nem at rengøre. Der findes juicere som er endnu nemmere, men de vil typisk bedre egne sig til mindre portioner juice. Jeg nyder at lave 2-3 liter af gangen, og derfor har jeg valgt at prioritere en som er kraftig og nem at bruge.

Hvorfor skal vi egentlig drikke grøn juice?

Grunden til at jeg anbefaler at juice – er at de fleste af os, er ret udfordret på at få spist NOK grønt.. Derfor er det genialt at supplere med grøn juice. Vi skal dog stadig gerne spise godt med grøntsager.

600 gram grøntsager er absolut minimum.. det er dog ikke optimalt; men er kun nok til at det kan ‘køre rundt’. Vil vi op og have det optimale, skal vi gerne op på 1 kg grønt om dagen ♡ Og så kan det være en stor hjælp at juice ved siden af de grøntsager man spiser.

Hvis du får spist 1 kg grønt hver dag, så er det bestemt ikke et must at du skal juice. Det er kun et supplement; en mulighed.

Videoblog: Sådan laver du en lækker grøn juice til udrensning, sundhed & fedttab!

Vil du have mere inspiration til lækre juicer til udrensning, sundhed og fedttab?

Tak fordi du læste med. Du er hjertelig velkommen til at dele bloggen og en kommentar herunder.
 

Skøn dag til dig!

43774

Vil du lære, hvordan du (ligesom mig) får en krop og et liv du elsker – uden tilbagefald?

Skriv dig op på min mail-liste og få mine bedste historier, tips og tilbud.
6 replies
  • Karolina siger:

   Hej Jonatan.

   Jeg har ikke prøvet 😉 Det jeg selv gør, et at juice de friske – og har jeg for eksempel frossen spinat eller frosne bær – smider jeg dem og juicen i blenderen bagefter. Så bliver det mere en smoothie ♡

   Stort knus ♡

   Svar
 1. Susanne siger:

  Tak for den fine video.
  Jeg kunne godt tænke mig en video, hvor du skiller og rengør din maskine.
  Har selv en Philips, og den bliver næsten aldrig brugt, da den er for besværlig at rengøre…

  Svar
  • Karolina siger:

   Hej Susanne!

   Tak for din kommentar ♡ Du kan se i denne video http://www.youtube.com/watch?v=wbsyAePU_3c, hvordan juiceren rengøres. Jeg gør dog det, at jeg fylder håndvasken med vand og smider det hele i, vasker det og bagefter skyller det af. Efter min mening er den ret nem at rengøre. Der findes juicere som er endnu nemmere, men de vil typisk bedre egne sig til mindre portioner juice. Jeg nyder at lave 2-3 liter af gangen, og derfor har jeg valgt at prioritere en som er kraftig og nem at bruge 🙂

   Svar
 2. June siger:

  Tak for en inspirerende video! Var ret vild med dit tip om at fylde vasken med vand og komme alle grøntsager i og rengøre dem med samme efter en indkøbstur. Det må jeg prøve 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *